Koulun säännöt


Koulu avautuu 30 minuuttia ennen tuntia (aamun ensimmäistä tuntia varten 15 minuuttia ennen tuntia). Suljemme illalla 30 minuuttia viimeisen tunnin jälkeen.

Tunnit alkavat aikataulun mukaisesti, eikä saliin pääse myöhässä. Olethan koululla ajoissa jotta ehdit vaihtamaan vaatteet ja asettumaan matolle aloitusajan mukaisesti.

Vaihtotiloissa on yksityiset pukukopit verhoilla ja yksityiset suihkut. Ympäristön ja perässäsi mahdollisesti olevan jonon vuoksi käythän reippaasti suihkutiloissa, näin autat meitä pitämään tämän järjestelmän toimivana.

Jos tunti on pienikokoinen, saatamme siirtää sen pienempään tilaan pitääksemme lämmityksen tehokkaana. Koulu lämpenee vesivoimalla, mutta siitäkin huolimatta mitä energiaystävällisemmin sitä paremmin tietenkin.

Joogasalit ovat hiljaisia tiloja ja matkapuhelinvapaita vyöhykkeitä. Anna kaikille hetken rauha ennen ja jälkeen harjoituksen, jos he sitä tarvitsevat.

Jos haluat vaihtaa kuulumisia tai tarkistaa viestisi ennen tuntia, olet enemmän kuin tervetullut tekemään sen aulatilassa.


Yhteisö

Samalla kun rakennat suhdetta omaan harjoitukseen, rakennat myös suhdetta ympärilläsi olevaan ryhmään. Et ole koskaan yksin.

Meillä on yhteinen tavoite positiivisen ja turvallisemman yhteisön rakentamiseen koulussa. Tämä tarkoittaa jokaisen kohdalla vastuun ottamista siitä, miten puhut ihmisille ja ihmisistä. Se tarkoittaa myös negatiivisen käytöksen käsittelemistä, jos sellaista huomaat.

Jos näet aloittelijan, joka ei tiedä minne mennä, voit varmasti neuvoa ja auttaa. On myös ok aloittelijana kysyä neuvoa mihin mennä ja mitä tehdä. Olemme kaikki olleet joskus ensimmäistä kertaa joogatunnilla eikä ole olemassa huonoa tai tyhmää kysymystä.

Jos sinulla on ehdotus, kerro siitä meille. Jos sinulla on palautetta, kysy eri tavoista, joilla voit lähettää sen meille. Käsittelemme kaiken palautteen kokouksissamme ja mielipiteesi ovat meille tärkeitä.

Jos olet uusi oppilas, lue myös OPAS ENSIKERTALAISILLE.